Dermana Enfeksiyon Û Parazîtan A Xwezayî

Dermana Giyayî Ya Her Cûre Enfeksiyon û Parazîtan Tune Dike



      Dê ev dermana em bi we re par ve bikin, ji bo tekoşîna bi enfeksiyonan re û parazîtan ji laşê we avêtinê bibe alîkar. Dîroka gelek nexweşiyên îro tên jiyankirin, xwe dispêre mirovên mirovên sedema navîn. Mirov bêhêvî, bi parastina jiyana xwe re, ji bo tekoşîna bi van nexweşiyan re ketîne nava lêgerîna çareseriyên xwezayî yên van nexweşiyan. Wekî encama van lêgerînan, em ê bî vê nivîsê anîbiyotîkeke xwedî hêza bikare hemû parazîtan bikuje pêşkêşî we bikin.





     Ev derman, di çareserkirina nexweşiyên sedemên wan virûs, bakterî û kivarkî û her wisa nexweşiya webayê de jî gelek bûye alîkar. Teqez divê bandorên wê neyên piştguhkirin. Dikare gelek nexweşiyên kronîk jî baş bike. Çiqas dikare herka xwînê paqij bike, ewqas gera xwînê leztir jî dike û paqij jî dike.

    






Vê dermanê ji gelek nexweşiyên nexweşê mirinê re jî bûye alîkar. Ji bo ev derman bandora xwe bide nîşandan, ya girîng ew w ku berhemên bikevin nava wê yekcar xwezayî, nû û berhemên  herî baş bin.

Çawa Tê Çêkirin?
Berhem:
·        ¼ piyala avê sîra hûrhûrkirî
·         ¼ piyala avê pîvaza hûrhûrkirî
·        2 kevçikê xwarinê arê zerdeçalê an jî 2 rayên zerdeçalê
·        700 ml sêka sêvê ya organîk
·        2 heb îsotên tûj ên xwezayî
·        ¼ kevçikê çayê zencefîl
·        2 kevçikê şorbê şêlima kûvî ya rendekirî
·         
Amedkirina Wê:
      Ji bilî sêka sêvê hemû berheman bikin nava hev û bikin qewanozeke cam de. Paşê sêka sêvê berdin ser. Derê qewanozê baş bigirin û baş bişoqînin. Herî kêm 2 heftiyan di ciheke hûnik û bênem biparêzin. Her roj an jî rojê 2-3 caran bişoqînin.

      Piştî 2 heftiyan, merhema xwe bi paceke caw parzon bikin. Hûn dikarin tiştên ji bilî avê din av xwarinan de wekî baharatan an jî sos bikar bînin.



Ji bîr nekin:

·        Ji bo hûn xwe ji cemidandinê biparêzin û pergala laşê xwe ya parastinê xurt bikin rojê kevçikeke yê şorbê vexwarina vê avê bes e.

·         Divê hûn hinekê ser devê xwe werdin û paşê daqurtînin.

·        Teqez divê hûn ji bo armanceke din an jî zêdetir bikin avê bernedin ser dermanî.

·        Ji ber hûn hînî tama wê bibin, roj bi roj zêde bikin heya gihaştî asta piyaleyeke çayê.

·        Rojê bi 5-6 cara qasî kevçikekê yê şorbê xwarin, ji başkirina enfeksiyon û nexweşiyên pir xeter re dibe alîkar.

·        Ji ber hem xwezayiye hem jî bêtoksîn e jinên bihemil û zarok jî dikarin di asteke hindik de bikar bîne.

·        Piştî we ava wê vexwar ji ber tama wê hûn dikarin an lîmon an jî pirteqalan bixwin ku tama tîjiya wê bandorê li we nake.

No comments:

Post a Comment